خطر نوشيدن چاي در ليوان‌هاي يکبار مصرف

خطر نوشيدن چاي در ليوان‌هاي يکبار مصرف

يك کارشناس بهداشت محيط تاكيد كرد: استفاده از ليوان‌هاي يکبار مصرف شفاف و ظروف پلي استيرن خطرناک است.دکتر قادر زکي‌زاده کارشناس بهداشت محيط در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، استفاده از انواع ظروف پلي استيرن براي بسته‌بندي روغن‌هاي خوراکي، مارگارين و تمام محصولاتي که لايه خارجي آنها چرب بوده و در تماس با بسته بندي است، بسيار خطرناک است.
دکتر زکي‌زاده تصريح کرد: استفاده از ليوان‌هاي يکبار مصرف شفاف از جنس پلي استيرن براي مايعات داغ از جمله چاي، شير کاکائو و آب داغ براي سلامت افراد بسيار مضر است.وي با تاکيد بر لزوم پرهيز مردم از مصرف چنين ليوان‌هايي، استفاده از ليوان‌هاي مات و ترجيحا ليوان‌هاي يکبار مصرف کاغذي را که براي مايعات داغ استفاده مي‌شود و آثار بهداشتي زيست محيطي کمتري به دنبال دارد را بدون مانع دانست و گفت: ظروف با جنس انواع پلي استيرن نبايد براي بسته‌بندي آن دسته از مواد غذايي خوراکي و آشاميدني که در زمان پرشدن، نگهداري يا مصرف دمايي بالاتر از 65 درجه سانتي‌گراد دارند، استفاده شود.
منبع : http://www.mozh.ir
خطر نوشيدن چاي در ليوان‌هاي يکبار مصرف
این مطلب چقدر بهتون کمک کرده؟

متولد آذر 1369. کارشناس بهداشت حرفه اي ناپیوسته از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشم. باتوجه به پراکندگی موضوعات تصمیم به راه اندازی این سایت گرفته ام و در این راستا به یاری همه مهندسین نیازمندم. انشا... بتوانیم به کمک همه، سایت پر محتوایی برای همکاران داشته باشیم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فیدبرنر
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *